Meddelelser…..


På bestyrelsesmøde i efteråret 2021 er disse regler for rokering af bådpladser blevet vedtaget:


Rokering af bådplads i Snekkersten Havn med samme boksmål

Ønsker en bådejer med fast havneplads i Snekkersten Havn en anden plads til den aktuelle båd, kan bådejeren skriftligt ansøge pladsudvalget om at komme på en rokeringsliste.

Ledige bådpladser med samme boksmål som den aktuelle størrelseskategori tildeles efter datoanciennitet på ansøgningen, og før ansøgere på ventelisten.


Er 2 bådejere med samme størrelse plads (boksmål) enige om at bytte plads, kan dette umiddelbart effektueres, efter skriftlig ansøgning og godkendelse af pladsudvalget.


Rokeringsliste til en større eller mindre plads i Snekkersten Havn

Ønsker en bådejer med fast bådplads i Snekkersten Havn en ny plads i en anden størrelseskategori, skal bådejeren søge pladsudvalget på et dertil udarbejdet ansøgningsskema.

Pladsudvalget vil så tilsikre at hver 3. ledige bådplads vil tilgå rokeringslisten, og pladsen vil blive tilbudt efter datoanciennitet, såfremt der er et match i den ansøgte, og den ledige plads. Skulle det ikke være tilfældet tilgår den ledige plads havnens venteliste.

Ansøgeren fra rokeringslisten bevarer sin anciennitet.

Er der et match imellem det ansøgte og den tilbudte ledige plads, men ansøgeren sige nej tak, slettes ansøgeren fra rokeringslisten.

Adgang til Værkstedet


På det nyligt afholdte almenmøde  var der synspunkter om værkstedets tilgængelighed. Der ytredes ønske om et ændret og mere flexibelt nøglesystem. 

Pladsudvalget - i samarbejde med forretningsudvalget - vil implementere et nøglesystem med en personlig nøglebrik i løbet af efteråret.Store både søsættes søndag 17. april 2022

⛵🚤⛵🚤⛵🚤⛵🚤⛵🚤⛵😉

Fonden Snekkersten Havn

Her kan du hente :

Årsrapport 2019 og Budget 2020

Årsrapport 2020

Home